Foto: Tim Pierce (creative commons)

18 feb Luisterworkshop | Den Haag | 15 maart

“Courage is what it takes to stand up and speak; courage is also what it takes to sit down and listen.” – Winston Churchill

De kracht van luisteren wordt vaak onderschat. We zenden en spreken wat af, maar horen en verstaan we elkaar ook? Deze workshop is een oefenplaats om je de kunst van het luisteren eigen te maken. We gaan in op:

  • Wat gebeurt er als ik luister?
  • Hoe luister ik zo dat er echt verbinding ontstaat?  
  • Hoe doe ik recht aan mezelf terwijl ik luister naar de ander?
Programma

Tijdens deze luisterworkshop krijg je in 2,5 uur een eerste inzicht in jouw luisterhouding, -gedrag en -patronen. Omdat luisteren vooral een kwestie is van doen, gaan we hier op een praktische en interactieve manier mee aan de slag. Je kunt werken aan jouw uitdaging. Denk aan hoe je gefocust blijft luisteren als je gedachten afdwalen of hoe je omgaat met emoties die opkomen tijdens een gesprek. Met onze oefeningen pak je die lastige luistersituatie uit je werk- of privéleven morgen anders aan.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je aan via het online formulier: http://ow.ly/VjHMm(link is external). Om de onkosten te dekken vraagt de Stichting Initiatives of Change, die ons heeft gevraagd deze openbaar toegankelijke workshop te verzorgen, je om een bijdrage van minimaal €10,- (ANBI aftrekbaar).  

Zie ook http://www.iofc.nl/luisterworkshop-de-kracht-van-luisteren-0#sthash.0Wy2Jm4I.dpuf

Geen reactie's

Geef een reactie