18 jan Reporting from Florence

Na 2,5 jaar ondernemen is het tijd om verder te ontwikkelen als De Luisteracademie. En daar heeft Stefanie een prachtige kans voor gekregen! Via het subsidieprogramma “Erasmus for Young Entrepreneurs” gaat ze zes maanden aan de slag bij Sociolab, een Italiaans bedrijf op het gebied van luisteren, dialoog en participatie.  Al doende werkt ze ook aan haar ondernemersskills, social media profiel en bovenal zal het een mogelijkheid zijn om nieuwe methodes en kennis op te doen.

De eerste periode vond plaats tussen van begin mei tot eind juli 2017. De tweede periode loopt van december 2017 tot midden maart 2018. Stefanie zal in het Nederlands haar ervaringen delen op de facebookpagina van De Luisteracademie.  Liefhebbers kunnen haar ook in het Italiaans volgen via de facebookpagina van Sociolab, het Italiaanse bedrijf waar ze aan de slag is.

809401c64adf3e4e6d119d17478b4b76

 

Geen reactie's

Geef een reactie